ویروس دلتا یک جهش واکسن گریز است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از واکسن گریز بودن ویروس دلتا خبر داد و گفت: علائم این بیماری در شروع بسیار خفیف و در حد یک سرماخوردگی معمولی می باشد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: متأسفانه جهش جدید ویروس کرونا که تحت عنوان ویروس دلتا است و شروع آن از کشور هندوستان بود بسیار سرایت پذیر و متاسفانه یک سوش واکسن گریز است.

وی ادامه داد: بر همین اساس ما شاهد انتشار سریع این ویروس هستیم و در طی مدت کمتر از یک هفته شهرستان های مختلف در حال تغییر رنگ به سمت نارنجی و قرمز هستند.

متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: علائم در این بیماری در شروع بسیار خفیف و در حد یک سرماخوردگی معمولی با علائم گلودرد ساده یا آبریزش بینی می باشد.

وی در این راستا افزود: به تمامی کسانی که علائم خفیف سرماخوردگی دارند توصیه می کنیم حتماً نکات ایزوله و قرنطینه را رعایت کنند و در داخل منزل اتاق خودشان را از بقیه جدا کنند و حتماً از ماسک استفاده کنند و در فضاهای عمومی به هیچ وجه حضور پیدا نکنند.

دکتر جوانیان توصیه کرد: با مشاهده علائم سرماخوردگی در اولین فرصت جهت انجام تست تشخیص به مراکز غربالگری یا مراکز ۱۶ ساعته مراجعه نمایید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود:  نکته ای که وجود دارد ممکن است در روزهای اول تست ها منفی باشد و یک تست منفی نمی تواند رد کننده تشخیص باشد و بنابراین عزیزان بایستی در ارتباط با نکات رعایت قرنطینه علی رغم حتی تست منفی بایستی در قرنطینه خودشان را نگه داشته باشند تا اینکه کاملاً علائمشان برطرف شود.